Tlf.: 44 77 62 01   |   E-mail: stokholtbuen@balk.dk   |   Find os på Facebook  

Dagligdagen på Torvevej

En hverdag på Torvevej starter tidligt om morgenen, hvor medarbejderne er klar til at hjælpe dig, når du skal stå op. Vi synes det er vigtigt med en rar start på dagen, så du kommer godt afsted til dit dagtilbud. Der er tid til at spise morgenmad i ro og mag, og du kan deltage i fællessang eller en anden aktivitet.

Du kommer tilbage til Torvevej fra dit dagtilbud omkring kl. 14-16. Her står vi klar til at tage imod dig. Vi pakker din kuffert ud sammen med dig, og så er der ellers eftermiddagsmad. Det kan være frugt eller kage med saft, te og kaffe til. Derudover kan vi lave mange forskellige aktiviteter. For eksempel kunne det være gåture, indkøb, havehygge, sanseoplevelser, musik og digital underholdning.

Aftenen på Torvevej starter med en god middag som vores egen kok har lavet. Her bliver der taget hensyn til dine livretter, eventuelle allergier og religiøse forhold. Maden er sund og nærende, rig på smag, farver og dufte. Der er også mulighed for at deltage i madlavningen. Efter aftensmaden står den på hygge, og vi kan lave en masse forskellige aktiviteter. Vi har to store stuer, hvor man kan male, tegne og meget andet. Vi er også rigtig glade for vores sansehave, hvor vi har plads til alle. Torvevej ligger tæt på flere grønne områder, hvor der er mulighed for at besøge en dyrelegeplads eller gå tur omkring en sø. Du kan være sammen med andre, men du kan også bare være dig, hvis du er træt efter en lang dag.

Pårørenderådet på Torvevej

På Torvevej er der et pårørenderåd, der i dag har en formand i kraft af Inge Jane Christensen. 

Du kan træffe Inge på mail: ingejane@hotmail.dk

Hvis du vil have yderligere indflydelse i rammerne omkring Torvevej, vil vi opfordre dig til at søge ind i pårørenderådet. Der er valg til pårørenderådet hvert andet år.

CVR​ & EAN.nr.

Helhedstilbuddet Stokholtbuen

CVR: ​58271713

EAN.nr.: 5798001590716

Find os

Stokholtbuen 13-23, 2730 Herlev

Tlf.: 44 77 62 01

E-mail: stokholtbuen@balk.dk

Følg os på Facebook