Tlf.: 44 77 62 01   |   E-mail: stokholtbuen@balk.dk   |   Find os på Facebook  

Til familien​

Det er vores fornemmeste opgave, at give dit familiemedlem et godt, trygt og udviklende ophold på Torvevej. Vi ved samtidig, at den bedste oplevelse for dit familiemedlem sker ved at have et tæt samarbejde med de nærmeste pårørende.


På den måde skaber vi de bedste betingelser for overgangen mellem hjemmet og Torvevej. Derudover kan vi løbende, hjælpe hinanden med at sikre et dejligt ophold for dit familiemedlem. Man kan altid få fat på os via telefonnumrene nedenfor!


Opstart og introduktion til Torvevej

Vi ønsker at indgå i et tæt samarbejde med dig omkring opstarten på Torvevej. Vi tager hensyn til dit familiemedlems konkrete støttebehov, og vi laver en plan for opholdet med meningsfulde aktiviteter.


Når du kommer og besøger Torvevej for første gang vil vi vise dig, og dit familiemedlem rundt. Du vil se værelserne, vores fællesarealer, og du vil kunne hilse på det faglige personale. Vi har både pædagogisk og sundhedsfagligt personale. Vi har desuden en sygeplejerske fast på Torvevej.
Interesseret i Torvevej? Kom endelig forbi til en uforpligtende fremvisning. Ønsker du, at dit familiemedlem skal tilknyttes Torvevej, skal du henvende dig til dit familiemedlems sagsbehandler

CVR​ & EAN.nr.

Helhedstilbuddet Stokholtbuen

CVR: ​58271713

EAN.nr.: 5798001590716

Find os

Stokholtbuen 13-23, 2730 Herlev

Tlf.: 44 77 62 01

E-mail: stokholtbuen@balk.dk

Følg os på Facebook