Tlf.: 44 77 62 01   |   E-mail: stokholtbuen@balk.dk   |   Find os på Facebook  

​​​Dagligdagen på Stokholtbuen

Dagligdagen på Stokholtbuen er begivenhedsrig og altid tilpasset den enkelte beboer. Vi strukturer hverdagen med hjælp af principper om ensartethed for borgeren og samarbejde det pædagogiske personale imellem. På den måde sikrer vi, at borgeren er tryg omkring det, der sker omkring hende eller ham.

dsc_0225 

Indflytning og begyndelsen på Stokholtbuen

Når en ny borger skal flytte ind på Stokholtbuen, gør vi vores bedste for at sikre en tryg indflytning og opstart. Det gør vi ved, at danne et team af medarbejdere, som har til opgave at søge viden om borgeren hos dennes familie og tidligere tilbud.

I november 2016 flyttede Sascha ind i Hus 13 og i den forbindelse lavede vi en række artikler om, hvordan vi på Stokholtbuen sørger for, at en ny beboer får så nem en indflytning som muligt. Her fortæller medarbejdere og ledere om, hvordan de organiserer det team, der skal modtage den kommende borger, hvordan informationen overleveres fra dennes tidligere tilbud, samt hvordan man altid har fuldt fokus på borgerens tryghed i forbindelse med flytningen.

Læs i magasinet ved at klikke her:

Hverdagen for beboeren på Stokholtbuen

Dagen begynder i boligen, hvor alle får den nødvendige personlige hjælp til bad og påklædning m.m. Efter morgenrutinerne starter dagens individuelt tilrettelagte program indeholdende alt fra en heldags bustur til kortere tilrettelagte aktiviteter som montage, ADL træning osv. Ligeledes om eftermiddagen og aftenen har hver enkelt borger sit individuelle program. Det kan være gå- eller cykelture, motion i vores motionsrum og for nogle er der indlagt en eftermiddagslur. Vi deltager desuden i forskellige arrangementer og musikfestivaler alt efter borgerens ønsker.

dsc_0198


Med baggrund i en faglig vurdering tilbydes borgeren årligt én ferie, som ligger i perioden fra maj til november. Feriens varighed er på mellem 4 og 5 hverdage og tilrettelægges ud fra borgerens behov. Udgifterne hertil (eksklusiv løn) må maksimalt udgøre 3500 kroner, som er borgerens andel.

Alle borgere på Stokholtbuen har et aktivitetstilbud på alle hverdage i ugen. Det er tilpasset den enkelte og spænder vidt i forhold til deres respektive interesser. Vi har fire busser og to biler, der hver dag kører ud i naturen. Vi har derudover også en sansehave, et motionsrum og tilbyder musikterapi, for bare at nævne nogle af aktivitetstilbuddene. Vi holder også torsdagscafé og mandagsbål, hvor beboerne har mulighed for at være sammen om en aktivitet. Indimellem er der sågar live-musik, som vores egne medarbejdere står for. Flere af borgerne nyder at danse til musikken og spise den lækre mad, der serveres til aktiviteterne. Både caféen og mandagsbål er eftertragtede fritidsbeskæftigelser for mange.

Med hensyn til kost er det sådan, at aftensmåltidet tilberedes næsten færdigt i vores store køkken og sidste del af tilberedningen finder sted i husene. I forhold til madpakker smøres de i boligerne. Specialdiæter varetages af Stokholtbuens kok samt ernærings- og husholdningsøkonom. Kostudvalget har besluttet at prioritere gode råvarer og en stor andel af økologiske råvarer. Derudover skal kosten skal være varieret, fedtfattig, rig på grøntsager og let at tilberede.​

Du kan altid læse de seneste rapporter om vores køkken på dette link: http://www.findsmiley.dk/94423

CVR​ & EAN.nr.

Helhedstilbuddet Stokholtbuen

CVR: ​58271713

EAN.nr.: 5798001590716

Find os

Stokholtbuen 13-23, 2730 Herlev

Tlf.: 44 77 62 01

E-mail: stokholtbuen@balk.dk

Følg os på Facebook