Tlf.: 44 77 62 01   |   E-mail: stokholtbuen@balk.dk   |   Find os på Facebook  

Ledige stillinger

Ny medarbejder

Er du vores nye medarbejder? Stokholtbuen, herunder Torvevej, udvikler sig hele tiden og behovet for nye medarbejdere opstår ofte. Derfor kan vi kun opfordre dig til at holde øje med denne side, så du er klar til at søge, hvis der kommer nogle ledige stillinger. Du kan også 'like' vores Facebookside. Så er du opdateret med det samme! Klik her for at komme til Stokholtbuens facebookside.

Kunne du tænke dig, at vide lidt mere om, hvordan det rent faktisk er at være medarbejder på Stokholtbuen? Så læs mere på siden "Medarbejderforhold"!

Studerende

Rent fagligt har Stokholtbuen rigtig mange forskellige pædagogiske indgangsvinkler. Det er et sted, hvor der er garanti for store oplevelser og ikke mindst værdifulde erfaringer vi sætter en ære i at sætte i et teoretisk perspektiv. Hvis du er studerende kan du altid henvende dig om en eventuel praktikplads hos os.

I mellemtiden kan du læse praktikbeskrivelsen fra UCC her: Praktikbeskrivelse med uddannelsesplan 2015.

Ledige stillinger

Vi vil løbende dele nyopslåede, ledige stillinger her og på vores facebookside.

​​​Du kan også finde stillingerne på Ballerup Kommunes hjemmeside. Klik her!

Ansættelsesprocessen

Når du har søgt en stilling hos os og er blevet kaldt til samtale, vil du møde et fagligt, velkvalificeret ansættelsesudvalg. Ansættelsesudvalget er en række medarbejdere og daglige ledere, som i samarbejde forestår alle rekrutteringsprocesser. Det har vi valgt, for at sikre, at dem der udfører rekrutteringsprocessen er uddannede og trænede i at ansætte den rigtige person til jobbet - første gang.

CVR​ & EAN.nr.

Helhedstilbuddet Stokholtbuen

CVR: ​58271713

EAN.nr.: 5798001590716

Find os

Stokholtbuen 13-23, 2730 Herlev

Tlf.: 44 77 62 01

E-mail: stokholtbuen@balk.dk

Følg os på Facebook